Laat je stem horen ! Vief zoekt enthousiaste vrijwilligers...

Laat jouw stem horen in de vereniging!

Vief is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die bestuurslid zijn bij een aangesloten vereniging en die een drietal keer per jaar naar Brussel willen afreizen om samen na te denken over welke koers we als seniorenvereniging willen varen.

De werkgroep waarin je terecht komt zal in de eerste plaats het jaarthema voor 2018-2019 op poten te zetten. Daarnaast maakt de werkgroep ook tijd vrij om nieuwe ontwikkelingen binnen onze vereniging onder de loep te nemen en krijg je de kans om jouw ideeën voor de vereniging op tafel te gooien.

Wat levert het op?

Je krijgt de kans om mee vorm te geven aan de werking van Vief. Je leert interessante nieuwe mensen kennen. Je kunt van de gelegenheid gebruik maken om de vergaderingen te koppelen aan een leuke uitstap in Brussel en bovendien krijg je je verplaatsingsonkosten volledig terugbetaald.

Het enige wat we daarvoor in ruil vragen is jouw inzet en engagement om na te denken over de best mogelijke toekomst van onze vereniging en actief voorstellen te doen bij de uitwerking van het jaarthema. 

Praktisch

  • De vergaderingen gaan door in de Landbond van Lm: Livornostraat 25, 1050 Brussel. Parkeren met de wagen kan in de nabijgelegen Interparking. De vergaderzaal is ook te bereiken via het openbaar vervoer, mits een kleine wandeling te voet.
  • De vergaderingen gaan telkens door in de voormiddag en worden steeds gevolgd door een broodjeslunch.
  • De eerste bijeenkomst vindt plaats op 22 november 2016 om 10u30.
  • De exacte data waarop de volgende vergaderingen plaatsvinden worden bepaald in overleg met de aanwezigen. 
  • Per provincie zoeken we een drietal enthousiaste vrijwilligers.

Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Neem dan contact op met de educatieve medewerker van jouw provincie:

Aimée De Vos

09 223 19 79

aimee.devos@lm.be

Sitemap - Vief Oost-Vlaanderen vzw 2017 - info  vief.be - site door Faromedia